26 Mayıs 2007 Cumartesi

PROGRAM ARŞİVİ

AVG Anti-Virus Free 7.5.428a818
İNDİR

Adobe Acrobat 3D 7.0.7
İNDİR

Ad-Aware SE Personal 1.06 Definition File SE1R101
İNDİR

ABA-X1 1.1 (Bilimsel Hesap Makinası,Dönüştürücüler)
İNDİR

Avast! Professional Edition 4.7.1001 Turkce
İNDİR

AntiVir Personal Edition 7 - Final
NT-2000-XP :
İNDİR
9x/ME:
İNDİR



Adobe after effects V7.0
Adobe after effects programıyla video-filimlerinize görsel efektler uygulayabilirsiniz.
İNDİR


Ares 1.8.7 ''YENİ''

Son dönemlerde hızla büyüyerek popüler dosya paylaşım programlarının arasına katılan Ares, mp3, video, program, döküman vs. aramanızı ve bunları bilgisayarınıza indirmenizi sağlıyor. Türkçe dil desteği ile birlikte gelen program dosya indirme hızında bir hayli başarılı olmasıyla beraber chat, çoklu arama, audio/video player, dosya kütüphanesi ve transfer gibi özellikleri de bulunuyor.
İNDİR



ADSL Kota 1.1

ADSL Kota, TTNet'in "http://adslkota.ttnet.net.tr" alt yapısını kullanarak çalışan kota bilgilendirme yazılımıdır.
İNDİR


Bilişim Sözlüğü 2005
İNDİR
Bilişim Sözlüğü 2005 Kullanım Kılavuzu
İNDİR

AbiWord for Windows 2.3.5 Beta
Gerçekten tek kelimeyle mükemmel bir program. Microsoft Word ile benzer özellikleri taşıyan Abiword programı sizler için bir alternatif olabilir. Kullanımı kolay ve Microsoft Word' bütün özelliklerini taşıyan bir program....
İNDİR


Active Key Logger v3.4.1

Active Key Logger, mükemmel bir keylogger. Cok az sistem kaynagina ihtiyac duyan keylogger arkaplanda kendini gizleyerek calisiyor. Mouse kliklerini bile kaydedebilen bu mukemmel key-logger programı işini tam anlamıyla yerine getiriyor.Kısca PC'nizde kim ne zaman ne yapmış öğrenmenizi sağlar.
İNDİR


AdwareSpy 3.0
AdwareSpy, Spyware, adware ve trojanları sisteminizde tarayıp etkisiz hale getiren bir program. Program sistemi baştan aşağı tümüyle tarayabiliyor. Diğer birçok programdan farklı olarak registry scan özelliği sayesinde sadece sistemde mevcut olan kötü niyetli dosyaları değil aynı zamanda registry kayıtlarını da tespit edip düzeltebiliyor.
Üretici: AdwareSpy
Dili: İngilizce
Boyutu: 1.70 Mb
Lisans: Demo
Sistem Gereksinimi: Windows 98/Me/2000/XP
İNDİR

Advanced IP Address Calculator 1.1
İNDİR


Download Accelerator Plus 7.508 Beta
İnternetten dosya indirirken, çeşitli kaynakları tarayarak, daha hızlı sunucular bulan ve bağlantı hızınız ne olursa olsun, en iyi "download" hızını bulmaya çalışan yardımcı program.
İNDİR

Camtasia Studio 2.1
Ekranda yaptığınız hareketleri video dosyasına dönüştüren profesyonel bir yazılım.Kaydettiğiniz görüntüler arasında geçiş yapmak,grafikler hazırlamak,çalışmalarınızı CD'ye yazmak ve flash ile internette yayımlamak bu program ile çok kolay.
İNDİR


EvilLyrics 0.1.8 RC3
Bilgisayarınızda Winamp, Windows Media Player, Foobar, iTunes, Real Player, MusicMatch programlarından biriyle şarkı dinliyorsunuz ve sözlerini merak ediyorsunuz. Bu program sizin için internetteki tüm şarkı sözü sitelerinin veritabanlarına bakıp sizin için ufak bir pencerede gösteriyor ve daha sonradan bakmanız için kaydediyor.
İNDİR

Hiç yorum yok: